Informatie over zonnepanelen

Zonnepanelen offerte

De plaatsing van zonnepanelen op uw dak wordt steeds aantrekkelijker omdat de prijs van zonnepanelen de afgelopen vijf jaar is gehalveerd. U betaalt nu nog ongeveer €1,89 per Watt-peak vergeleken met €3,60 per Watt-peak in 2009. Dat alleen al is een aanzienlijke besparing op de aanschaf van zonnepanelen. Maar door meerdere zonnepanelen offerte aanvragen te vergelijken valt er nog meer voordeel te behalen.

Vergelijk zonnepanelen offerte voor nog meer voordeel

Vanwege de enorme prijsdaling van zonnepanelen, wordt zonnepanelen kopen steeds aantrekkelijker. Dat is de reden waarom u ze steeds meer in uw wijk tegenkomt. Het nationaal actieplan zonnestroom voorspelt dat in 2023 2,5 miljoen Nederlandse huishoudens elektriciteit gebruiken afkomstig uit zonnestroom. Zij voorspellen dan ook dat de zonnepaneel prijs nog verder zal dalen.

Moet u dan wachten met het aanschaffen van zonnepanelen?

Dat klinkt logisch, zeker als de verwachting is dat de prijzen nog verder dalen. Echter op dit moment is het juist gunstig om zonnepanelen te kopen, ook als u geen eigen geld heeft. De rente op de spaarrekening is bijna tot het nulpunt gedaald. Dus als u nog rendement wilt maken op uw spaargeld, dan is investeren in zonnepanelen geen slecht idee. Ook als u geen eigen geld heeft, kunt u rendement maken. Hoe? De overheid heeft de energiebespaarlening bedacht. Tegen een extreem lage rente kunt u geld lenen om zonnepanelen te kopen.
Twijfelt u nog omdat u niet zeker weet of u de investering in zonnepanelen wel terug verdiend? Lees dan dit artikel eens over de waardestijging van uw woning door zonnepanelen.

Wilt u weten wat zonnepanelen kosten? Vraag een zonnepanelen offerte aan

Een zonnepanelen offerte aanvragen is altijd vrijblijvend. Door het invullen van uw postcode en huisnummer en het beantwoorden van enkele eenvoudige vragen over uw situatie, ontvangt u gratis en zonder aankoopverplichting tot maximaal vijf prijsopgave voor een zonnepanelen installatie bij uw thuis. Het aanvragen van een zonnepanelen offerte was nog nooit zo makkelijk.

Ontvang gratis offertes van 5 zonnepanelen specialisten in uw regio en bespaar tot 40%Ja graag!
error: Content is protected !!