Alle kosten en prijzen handig op een rij.
Gratis tot 4 offertes in je mailbox?

“Zonnepanelen-Kosten” is een idee van twee accountmanagers uit de zonnepanelen branche. Wij spraken particulieren die interesse in zonnepanelen hadden maar niet wisten waar ze moesten zijn om een betrouwbare installatie te laten aanleggen. De installateur op de hoek rekende vaak hoge prijzen en ook de service was vaak ver te zoeken.

Daarom deze vergelijkingswebsite voor zonnepanelen waar u met een aanvraag meerdere offertes thuis ontvangt. U betaalt dus nooit meer teveel voor uw zonnepanelen installatie. Bovendien werken we alleen met erkende installateurs zodat u achteraf geen verassingen heeft.

Zo verzamelen wij op deze website zonnepanelen offerte aanvragen van particulieren en bedrijven die geïnteresseerd zijn in de plaatsing van zonnepanelen. Uw offerte aanvraag behandelen wij met de grootste zorg waarbij wij uw privacy respecteren en vertrouwelijk omgaan met uw gegevens.

Voor elke regio in Nederland werken wij samen met gespecialiseerde gecertificeerde installateurs die contact met u opnemen om geheel vrijblijvend een offerte te maken voor de installatie van zonnepanelen bij u thuis of bij uw bedrijf.

Waarom bij ons offertes aanvragen?

De installateurs die bij ons zijn aangesloten werken niet met agressieve en asociale verkopers. Zo hebben zij eigen monteurs in dienst en worden er geen aanbetalingen gevraagd. In ieder geval gaat dit altijd in overleg met de klant. Onze installateurs voorzien u graag van referenties als u daarom vraagt.

Zonnepanelen van slechte kwaliteit mogen niet worden verkocht in Europa

Zonnepanelen die in Nederland worden verkocht moeten aan Europese kwaliteitsnormen en richtlijnen voldoen om hier verkocht te worden.

Bent u en installateur en aanbieder van zonnepanelen?

Kijk dan eens op onze pagina speciaal voor installateurs die op zoek zijn naar potentiële klanten en zonnepanelen leads voor de plaatsing van zonnepanelen.

Vergelijk zonnepanelen offertes

U heeft interesse om zonnepanelen te kopen en te plaatsen op het dak van uw woning. Dan wilt u het liefste een offerte hebben van meerdere bedrijven zodat u de prijzen kunt vergelijken. Bovendien kunt u dan bepalen wie u de opdracht gunt. Dit hoeft niet altijd de goedkoopste zonnepanelen installateur te zijn maar diegene bij wie u het beste gevoel heeft.

Vergelijk zonnepanelen offertes en bespaar op de aanschafprijs


Vergelijk zonnepanelen offertes heeft ook als voordeel dat maximaal vijf gespecialiseerde installateurs bij u thuis komen die allemaal uw specifieke situatie bekijken en daar hun mening over geven.
Zo komt het wel eens voor dat een zonnepanelen installateur een ander idee heeft over de plaatsing van de zonnepanelen dan zijn concurrent. En misschien is deze optie voor de plaatsing van zonnepanelen wel beter en had u hier nog niet aan gedacht.
Hoe meer zonnepanelen installateurs u naar uw situatie laat kijken, hoe beter u geïnformeerd bent en zo voorkomt u problemen voordat ze ontstaan.

Hoe werkt het?

U vult uw postcode en huisnummer in op ons offerte aanvraag formulier.
Vervolgens beantwoordt u enkele vragen waarbij u alleen het antwoord maar hoeft aan te kruisen.
Eventueel kunt u nog een toelichting geven als u dit wenst.
U heeft geen technische kennis nodig om ons zonnepanelen offerte aanvraag formulier in te vullen.
En het kost u slechts hooguit 5 minuten van uw tijd.
Binnen enkele dagen wordt u dan gebeld voor het maken van een afspraak om bij u thuis te komen kijken.
U wordt dus gebeld door maximaal vijf verschillende bedrijven.
Dit kost u niets, is helemaal gratis en vrijblijvend. Zonder koop verplichting.

Gratis tot 4 offertes in je mailbox?

Laatste nieuws

Doorbraak van duurzame energie

De doorbraak van duurzaam Het programma Tegenlicht heeft onlangs deze documentaire uitgezonden

Kosten vergelijking van goedkoop vs duur

Wat denk je van de prijzen van zonnepanelen? Afgezien van het milieu,

7x: Waarom je zonnepanelen nu moet kopen

Steeds meer Nederlandse huishoudens schaffen tegenwoordig zonnepanelen aan om te voorzien in