Lees hieronder de ervaringen klanten over onze zonnepanelen offerte service

Lees hoe andere klanten onze werkwijze hebben ervaren. Onze service gaat net een stapje verder. Maar we horen ook graag van u. Wat u van onze offerte service en van deze website vindt.
Bent u klant van ons, laat dan hier uw recensie achter.

Doen wat ze zeggen

Ik wist niet precies waar ik moest beginnen toen we besloten zonnepanelen te plaatsen. Hoe vind je een betrouwbare installateur in de buurt van Amsterdam. Kwam deze zonnepanelen website tegen en via hun heb ik vier offertes gekregen. Binnen 10 dagen had ik ze alle vier in huis. Ik heb uiteindelijk niet voor de goedkoopste offerte gekozen. Zou het zo weer doen.

Makkelijk en zo gedaan

Offerte aangevraagd en ik werd nog gebeld ook. had ik niet verwacht. Uiteindelijk drie offertes gekregen. Vanwege de drukte worden ze in pas april geplaatst. Vandaar 4 sterren đŸ˜‰

Aanrader

Eindelijk de knoop doorgehakt en besloten om voor zonnepanelen te gaan. Op deze website het formulier ingevuld en zo werd ik netjes gebeld met de vraag of ik geĂ¯nteresseerd was in de plaatsing van zonnepanelen op mijn dak. Uiteindelijk heb ik drie offertes ontvangen en ben in zee gegaan met de installateur waar ik het beste gevoel bij had. Ik heb zelf niets hoeven doen of uitzoeken. De bedrijven belden mij, wel zo makkelijk. Heeft mij een hoop uitzoek werk bespaard.